Search found 87 matches

by GaryL
15 Jan 2010, 07:52
Forum: Bubba Server Support
Topic: Status of last good stable Bubba Server image?
Replies: 21
Views: 27975

Re: Status of last good stable Bubba Server image?

Also interested, have been putting off a reinstall for months.
by GaryL
14 Mar 2009, 12:58
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Sending email from mail.app not working
Replies: 10
Views: 9033

Uncheck "Use Secure Sockets Layer (SSL)" and it should work then.


Gary
.
by GaryL
12 Mar 2009, 16:14
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Sending email from mail.app not working
Replies: 10
Views: 9033

I use Mail on my Mac/iPhone, but I push everything out through my ISP's SMTP server and not bubba. What is your current outgoing server setup in Mail, What is Authentication set to, etc? If you have your external domain name specified as your outgoing mail server in Mail or if you want to push outgo...
by GaryL
09 Mar 2009, 09:15
Forum: Bubba Server Support
Topic: Configuring ftd
Replies: 6
Views: 7600

to restart ftd, log in via ssh, su as root, issue: /etc/init.d/ftd restart
by GaryL
14 Nov 2008, 14:41
Forum: Bubba Server Support
Topic: Help with wget script please?
Replies: 0
Views: 2911

Help with wget script please?

Hi all This is a general Linux query really, but thought I’d ask you guys. I'm trying to put together a small script on my bubba to retrieve connection info from my router. The problem I'm having is that the script fails due to authorization the first time round, but if I try it again, it works. A...
by GaryL
05 Nov 2008, 16:29
Forum: My Bubba Server
Topic: Bubbamon hits Firefox
Replies: 69
Views: 82168

Hi, thanks for your reply.

Sorry I should have said, it was for my B1.

Yep you are correct; I had modded my index.php to show SMART disk status, I was unsure how you fetched the uptime and disk usage.

I reverted back to the original index.php, and everything is working 100%.

Thanks again.
by GaryL
04 Nov 2008, 17:35
Forum: My Bubba Server
Topic: Bubbamon hits Firefox
Replies: 69
Views: 82168

Hiya

I've just installed bubbamon. Torrent downloads and disk temp are fine, but uptime and disk usage just have a question mark. Any ideas?

Cheers
Gary
by GaryL
02 Jul 2008, 17:46
Forum: Howtos
Topic: Howto: Install a jabber server
Replies: 5
Views: 8457

Your right, stupid me can't read :roll: .

all working now, thanks.
by GaryL
02 Jul 2008, 15:04
Forum: Howtos
Topic: Howto: Install a jabber server
Replies: 5
Views: 8457

I get the following error when I try in install, am I doing something wrong? bubba:/home/gary# apt-get install ejabberd Reading Package Lists... Done Building Dependency Tree... Done Some packages could not be installed. This may mean that you have requested an impossible situation or if you are usi...
by GaryL
26 May 2008, 19:10
Forum: Bubba Server Support
Topic: [solved - source.list issue] open port/s for download?
Replies: 7
Views: 6932

Ah Ok, to be honest I've never really tried downloading without the ports forwarded, might run a few tests out of curiosity.
I just thought I read somewhere that it had to be done.
by GaryL
24 May 2008, 09:03
Forum: Bubba Server Support
Topic: [solved - source.list issue] open port/s for download?
Replies: 7
Views: 6932

Port range 10000 to 14000 is the default range that needs to be forwarded to Bubba for downloading torrents. I had a similar problem in regards to updating my firmware, but I reckon it was due to me not correcting my sources list, before running the update. I ended up reinstalling bubba from scratch...
by GaryL
13 May 2008, 05:37
Forum: Software releases
Topic: New firmware update 0.52.2
Replies: 11
Views: 20001

i ended up taking the easy but long winded route of reinstalling bubba.

all is perfect now :D
by GaryL
28 Apr 2008, 16:29
Forum: Software releases
Topic: New firmware update 0.52.2
Replies: 11
Views: 20001

Bump.

Can your shed any light on how I can recover from my mishap.
by GaryL
16 Apr 2008, 15:58
Forum: Software releases
Topic: New firmware update 0.52.2
Replies: 11
Views: 20001

It looks like I have ran the update with the other 3 sources enabled. I thought I had commented them out before I ran the update, but I mustn’t of saved the file after editing it. I confirmed that I had commented out the all repositories bar the excito one and ran the update again. But I now just ...
by GaryL
09 Apr 2008, 16:07
Forum: Software releases
Topic: New firmware update 0.52.2
Replies: 11
Views: 20001

I ran the update and it updated 6 packages successfully. But seconds later I could not reach bubba through internet explorer. I restarted Apache which solved this. But when I log back into web-admin it says I have firmware Ver: 0.52.1-1. I manually commented out RBL server ordb.org and disabled DHT ...