Plex Media Server

Good ideas? Share with us!
Post Reply
neuman
Posts: 5
Joined: 10 Nov 2009, 05:08
Location: Lund, Sweden
Contact:

Plex Media Server

Post by neuman » 04 Nov 2011, 08:39

I guess the CPU of the B3 is not suitable for running Plex Media Server, but perhaps next model can. It would be nice if it could be a part of the standard applications bundled with it (togheter with a Bonjour client, such as Avahi).

http://www.plexapp.com/linux/linux-pms-download.php



Best regards / Finn

cbote
Posts: 6
Joined: 26 Dec 2010, 08:09

Re: Plex Media Server

Post by cbote » 21 Nov 2011, 15:22

Hi neuman,

Do you know if there will be a version for our current versions of Bubba B2 - B3 ??

rjakobsson
Posts: 22
Joined: 27 Oct 2011, 16:45

Re: Plex Media Server

Post by rjakobsson » 27 Jan 2012, 05:09

Wow. This would be ideal. Not sure if there is an ARM suited build of https://www.plexapp.com/labs/ available yet?
They have builds for ReadyNas, Synology and others, but they might feature a more powerful CPU?
It would be great to be able to use this on the B3.

[UPDATE]
There is a thread in the Plex forums for requesting an ARM based build for the same CPU (http://www.7-cpu.com/cpu/Kirkwood.html) that the B3 got. Only for metadata and not for transcoding, but that's what you want anyway, right?
https://forums.plexapp.com/index.php/to ... e__st__140

What is Plex Media Server and why is it useful?
http://wiki.plexapp.com/index.php/PlexN ... dia_Server

neuman
Posts: 5
Joined: 10 Nov 2009, 05:08
Location: Lund, Sweden
Contact:

Re: Plex Media Server

Post by neuman » 11 Sep 2012, 16:34

Now they have released an ARM version (that do not support transcoding of course) for Synology.

http://wiki.plexapp.com/index.php/FAQ:_ ... S_units.3F

gonk
Posts: 93
Joined: 30 May 2012, 01:53

Re: Plex Media Server

Post by gonk » 07 Jan 2013, 05:56

They now list NAS appliances at http://www.plexapp.com/getplex/ and offer builds for ARB-based ReadyNAS (.bin) and Synology (.spk)

Has anyone experience of getting any of these to run on B3?
Is it possible to install using the .bin or .spk builds on B3, if so, how?

AndreasAndersson
Posts: 2
Joined: 08 Feb 2012, 09:51

Re: Plex Media Server

Post by AndreasAndersson » 17 Feb 2013, 14:22

Hello.

Have any tried to install plex on B3 yet? Would be nice if it work!

Sorry my bad english.. //AndreasAndersson

Post Reply