Bubba uptime contest!

How are you using your Bubba? Got ideas for a cool modification? Share!
lelle
Posts: 69
Joined: 02 Jan 2007, 20:25
Location: Stockholm, Sweden

Post by lelle » 18 Mar 2007, 19:39

http://www.lelle.biz/psi

Too bad, there was a BIG power outtage in the Stockholm area last week... :cry:

John W
Posts: 62
Joined: 17 Jan 2007, 11:47

Post by John W » 19 Mar 2007, 04:01

lelle wrote:http://www.lelle.biz/psi

Too bad, there was a BIG power outtage in the Stockholm area last week... :cry:
48ºC, ouch... :?

msx
Posts: 106
Joined: 13 Jan 2007, 06:03
Location: Venice
Contact:

Post by msx » 19 Mar 2007, 04:07

http://msx.homelinux.org/phpsysinfo/

42 days and counting :P

your disk looks a little hot indeed

spoodie
Posts: 21
Joined: 24 Jan 2007, 13:32

Post by spoodie » 19 Mar 2007, 16:14

https://spoodie9.plus.com/phpsysinfo/

23 days, not that impressive but I've only had it about 25 days.

Only thing is I can't get the hddtemp to show. I'm running it as a daemon now and confirmed it working by using netcat to the port, is this right?

Code: Select all

xxxx@bubba:~$ cat /etc/phpsysinfo/config.php
<?php

$sensor_program = "";
$show_mount_point = false;
$default_lng = "en";
$default_template = "classic";
$hddtemp_avail = "tcp";

?>

Rawhead
Posts: 42
Joined: 18 Mar 2007, 07:10
Location: Infected mountain in Sweden
Contact:

Post by Rawhead » 23 Mar 2007, 12:46

YYYYeeehhaaaaa

Now im in the game :) my uptime is 4:23:57 :D

Clive
Posts: 144
Joined: 07 Mar 2007, 07:15

Post by Clive » 26 Mar 2007, 03:30

Here's mine !

http://www.cashaw.co.uk/phpsysinfo/index.php

Only been running for less than a day, but as I have done most of my messing with it now, I hope to keep it running more permenantly.

One thing that did concern me was the Hard Disk temperature which on Saturday got upto a blistering 51C, not too sure why. I have now mounted it vertically on it's side and placed it near an aire-vent which has got the temperature down a bit. It's still within the manufacturers limits whatever.

lelle
Posts: 69
Joined: 02 Jan 2007, 20:25
Location: Stockholm, Sweden

Post by lelle » 28 Mar 2007, 20:19

Looks like no one is even close to Jocke (241 days and counting) :D

Who's the runner up?

msx
Posts: 106
Joined: 13 Jan 2007, 06:03
Location: Venice
Contact:

Post by msx » 29 Mar 2007, 03:03

i think i am :)
i'm 50 days and counting

http://msx.homelinux.org/phpsysinfo

Jocke
Posts: 13
Joined: 05 Jan 2007, 14:09
Location: Lund, Sweden

Post by Jocke » 30 Mar 2007, 09:54

lelle wrote:Looks like no one is even close to Jocke (241 days and counting) :D

Who's the runner up?
Yes I’m still counting :) But I was really lucky this week. We had a black out for a few seconds, so much that the lamp was put out and the radio started when the power came back. But Bubba was still running :D

msx
Posts: 106
Joined: 13 Jan 2007, 06:03
Location: Venice
Contact:

Post by msx » 15 May 2007, 17:26

Yayy :) Ladies and gentlemen, my bubba just reached 100 days uptime :mrgreen:

http://msx.homelinux.org/phpsysinfo

I'm really proud of it :D

Cheeseboy
Posts: 789
Joined: 08 Apr 2007, 12:16

Post by Cheeseboy » 17 May 2007, 00:09

Congrats!
Personally I have a current uptime of 2 minutes.

msx
Posts: 106
Joined: 13 Jan 2007, 06:03
Location: Venice
Contact:

Post by msx » 05 Jun 2007, 13:30

Noooooo :(
There was a power outage in my house and my bubba rebooted :(

Too bad, only 2 days uptime..

http://msx.homelinux.org/phpsysinfo

osa
Posts: 29
Joined: 11 Feb 2007, 21:24

Post by osa » 09 Jan 2008, 08:28

My uptime is 160d13h27m

http://www.osowiecki.net/uptime.php

GaryL
Posts: 87
Joined: 04 Sep 2007, 17:40
Location: Northern Ireland

Post by GaryL » 09 Jan 2008, 11:12

msx wrote:Noooooo :(
There was a power outage in my house and my bubba rebooted :(

Too bad, only 2 days uptime..

http://msx.homelinux.org/phpsysinfo
snap . uptime now only 5 hours :(

John W
Posts: 62
Joined: 17 Jan 2007, 11:47

Post by John W » 09 Jan 2008, 11:18

osa wrote:My uptime is 160d13h27m

http://www.osowiecki.net/uptime.php
Thats not bad!

By the way, can i have your gd-php-script? 8)

Locked