Upgraded and B2 does not work as router ...

Got problems with your B2 or B3? Share and get helped!
Post Reply
udo
Posts: 17
Joined: 25 Sep 2008, 18:10

Upgraded and B2 does not work as router ...

Post by udo » 24 Oct 2009, 16:58

Hi,

Updated today from 1.1.4 (know it was a while ago since last update). The upgrade seemed to work until I restarted Bubba. Samba, mediatomb and some other sevices are running but no internet access and I cannot log in via the web interface (Internal Server Error ...) while I can still access the users manual.

Any idea what is wrong and how to fix it?

pcrene
Posts: 305
Joined: 17 May 2008, 15:49

Re: Upgraded and B2 does not work as router ...

Post by pcrene » 24 Oct 2009, 17:19

hello

did you have a /home/storage/video folder? that causes some problems with me

do a manual update and you will see some errors

Rene
B3 1T + B-Stor 2T, B2 1T as backup
40 users active....
Opensat4all.Com

udo
Posts: 17
Joined: 25 Sep 2008, 18:10

Re: Upgraded and B2 does not work as router ...

Post by udo » 24 Oct 2009, 17:57

Thanks. Yep I have the folder you mentioned but I do not know how to do a manual update.

udo
Posts: 17
Joined: 25 Sep 2008, 18:10

Re: Upgraded and B2 does not work as router ...

Post by udo » 24 Oct 2009, 18:36

Solved. Found out how to do the manual upgrade and it worked although I got:

Code: Select all

dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a to correct the problem
Doing so, I was prompted to configure the album database, which didn't work out and chose no there next time.

Post Reply